Best Builders

DESIGN.BUILD.LIVE

    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +

McMaster

Date: October, 2016

Location: Downtown Vancouver

McMaster


This redesign proved that small changes can make a big difference. With some simple upgrades, we transformed this home into an oasis—a place where the owners can escape from the busyness of everyday life.

[su_tabs][su_tab title=”DESIGN”]

Solid wood countertops and desktops, and a yoga room complete with shoji screens and a raised platform with bamboo matting gave the home an all-natural facelift, imbuing it with an aura of tranquility.

[/su_tab] [su_tab title=”BUILD”]

Mechanical & Electrical

  • updated electrical fixtures

  • potlights throughout, for added lighting

  • space-saving laundry facility upgrades

Interior Finishes

  • custom millwork

  • solid wood countertops and desktops

  • completely rebuilt master ensuite and closet

[/su_tab][su_tab title=”LIVE”]

With the addition of a Zen Room and home theatre, all-natural finishes, better lighting, and the transformation of a den into a bright, spacious home office, this home is now perfectly tailored to  its owners’ needs and lifestyle. 

[/su_tab] [/su_tabs]

 

FULL GALLERY:

    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +
    +